okvir

V arhitekturi

 

Se pripravljate na prenovo in iščete ustrezno rešitev za pregradne stene? Ste razmišljali o steklu kot arhitekturnem dodatku, ki lahko s svojo prosojnostjo in barvitostjo doda energijo prostoru in s tem ustvari prijetno pocutje v vsakem prostoru, naj bo to domača dnevna soba ali hotelska veza?
Bi želeli, da vaša vrata ponujajo prosojnost svetlobe in hkrati s prefinjenimi barvnimi kombinacijami zakrivajo pogled v prostor? Zamenjajte običajno steklo s fuzijskim.
Ste razmišljali, da je lahko okenska polica tudi steklena? Staro polico lahko prekrijete z izdelkom iz fuzijskega stekla.
Iz fuzijskega stekla je mogoce narediti: polnila za vrata, nadsvetlobo, polnila za okna, polnila za pohištvo, površine jedilnih miz in klubskih mizic, predelne stene, steklene plošče med kuhinjskimi elementi, ki nadomeščajo ploščice, in steklene ornamente ploščice, s katerimi lahko spremenite videz kopalnice.
Če ste se v avanturo opremljanja ali prenove podali z arhitektom, smo pripravljeni na tesno sodelovanje in izmenjavo idej, sicer pa vam lahko svetujemo tudi mi.

 

sipa1
mm
sbo
bmla
sipa1
zel
RA d.o.o., Leoni Art Glass,  Uraničeva ulica 18, 1000 Ljubljana, Slovenija,    tel.: +386(0)31 75 95 90, e-mail: ra@telemach.net,  Facebook